Selasa, 02 September 2014

και να δώσει στον εργοδότη

Οι Professional βιογραφικά και συνεντεύξεις εργασίας συνδέεται. Ένα οδηγεί στην άλλη, αν ο καθένας ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές.

Επαγγελματική βοήθεια βιογραφικό είναι x / y πρόταση. Είναι καλό ή είναι κακό. Η πεζογραφία είναι καλογραμμένο ή αδέξια. Το ύφος του συγγραφέα βιογραφικό είναι σαφής, ή αδιαφανές. Εάν έχετε επιλέξει έναν έμπειρο επαγγελματία υπηρεσία επαναλάβει εγγράφως θα πρέπει να περιμένετε υψηλή ποιότητα εργασίας. Οτιδήποτε λιγότερο μπορεί να εμποδίσει τον συγγραφέα βιογραφικό από την επίτευξη του στόχου θα πρέπει να περιμένουμε - συνεντεύξεις.

Μόλις έχετε μια σταθερή βιογραφικό, θα αρχίσετε να πάρει συνεντεύξεις. Εάν εργάζεστε με έναν προπονητή συνέντευξη ή οποιοδήποτε είδος των εμπειρογνωμόνων συνέντευξη για δουλειά, θα μάθετε ότι υπάρχουν πολλά είδη των συνεντεύξεων. Δεν είναι θέμα καλής ή κακής σε αυτή την περίπτωση. Αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν τις λεπτομέρειες, προκειμένου να πετύχει.

Οι συνεντεύξεις μπορούν να έρχονται σε τρεις ποικιλίες-behavior-based, ομιλητικός, και το άγχος-και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ένα είστε όσο το δυνατόν συντομότερα. Φυσικά, μπορούν να επικαλύπτονται, ή μια συνέντευξη μπορεί να έχει τμήματα ενός και στη συνέχεια ένα άλλο.

Συμπεριφορά που βασίζεται συνέντευξη: Επίσης, κάλεσε τις ικανότητες που βασίζονται σε συνεντεύξεις, αυτά διαθέτουν τις ερωτήσεις σε μια προκαθορισμένη σειρά με ελάχιστες ευκαιρίες για να κάνετε ερωτήσεις σε αντάλλαγμα. Συνήθως, η συνέντευξη θα σας αφήσει να ξέρετε εκ των προτέρων ότι χρησιμοποιεί αυτή τη μορφή. Να είστε βέβαιος να παρέχουν παραδείγματα όσο το δυνατόν συχνότερα, όταν ανταποκρίνεται εδώ. Οι συνεντεύξεις αυτές επικεντρώνονται κυρίως στην εκμαίευση των πληροφοριών, και μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές σας σε διαπραγμάτευση έξυπνες ερωτήσεις.

Ομιλητικός συνέντευξη:. Αυτά θυμίζουν περισσότερο την εμπειρία του στην πραγματικότητα που εργάζονται σε μια επιχείρηση, και να δώσει στον εργοδότη μια μεγαλύτερη αίσθηση για το πώς θα μπορούσε να χωρέσει σε Φαίνονται σχετικά ελεύθερης μορφής και προτείνουν συνηθισμένες συζητήσεις, αλλά δεν είναι. Θα σας δώσω και Συνεντευκτής την ευκαιρία να επικοινωνούν καλύτερα και να δημιουργήσουν rapport, αλλά επίσης να αφήσει τον κύκλο συνέντευξη και να ζητήσει από τις ίδιες ερωτήσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία, για να δείτε εάν είστε συνεπείς ή ξεθάψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα σημαντικό θέμα. Εδώ, όπως και με το πρώτο, ο ερευνητής έχει σίγουρα βασικά ερωτήματα που αυτός ή αυτή θέλει απαντά. Να είστε προσεκτικοί του ορθάνοιχτα "βιο" ερώτηση, όπου ο ερευνητής ζητά να περιγράψει τη ζωή ή την καριέρα σας. Μην συζήτησης σε μήκος περίπου πρώτα χρόνια της ζωής σας. Αντ 'αυτού, να συνοψίσω εν συντομία και να προχωρήσουμε με τις πιο σημαντικές πρόσφατες επιτυχίες. Μελέτες δείχνουν ότι 50 τοις εκατό των συνεντεύξεων μπορεί να είναι αυτού του τύπου.

Συνέντευξη στρες: Σε αυτή την έκδοση, η συνέντευξη είναι απότομος και θέτει ερωτήματα ταχεία-φωτιά, μια προσέγγιση που στόχευε στην αύξηση του άγχους σας και να δοκιμάσουν την ικανότητά σας να χειριστεί το άγχος. Δεν είναι προσωπική, έτσι ώστε να μην καταπιεί το δόλωμα και να απαντήσετε με ενόχληση. Αντ 'αυτού, να χαλαρώσετε. Θα βλέπουμε μέσα από το παιχνίδι.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar